Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Iedere eerste maandag verkeersspreekuur gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Soest

Iedere eerste maandag van de maand verkeersspreekuur gemeente Soest

Iedere eerste maandag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur kunnen inwoners van de gemeente Soest terecht bij het verkeersspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunnen inwoners allerhande vragen stellen over verkeer. Het eerste spreekuur vindt plaats op 4 maart.

Met een verkeersspreekuur krijgt de inwoners van de gemeente Soest direct antwoord op zijn of haar vraag. Bovendien komt in een (kort) gesprek de vraag of opmerking en de gemeentelijke reactie daarop meestal beter tot z'n recht dan in een briefwisseling. De kans op begrip voor het gemeentelijke standpunt kan daarmee groter zijn.

Inwoners die gebruik willen maken van het spreekuur, wordt verzocht vooraf een afspraak te maken. Dat kan met Ad van Wanroij, telefoon (035) 609 36 84, Robert Klerks, telefoon (035) 609 34 53 of Allard Tempel, telefoon (035) 609 36 29 van de afdeling Wegen, Grondzaken en Verkeer. Tijdens het spreekuur trekt de gemeente Soest voor iedere inwoner twintig minuten uit. Zo nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt. Als er reden voor is, dan kan ook een afspraak worden gemaakt met de wethouder om hem de zaak voor te leggen. Voor alle verzoeken of klachten per brief of e-mail en meldingen bij het Meldpunt Woonomgeving gaat de gemeente na of uitnodiging voor het spreekuur zinvol is.

---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie