Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wet Milieubeheer gemeente Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 12-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Stadskanaal
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Stadskanaal

13-02-2002

Wet Milieubeheer

de openbare kennisgeving beschikking inzake de aanvrage van:
- De Veenmus B.V., Bovensteveenweg 4 in Mussel. Het gaat om een nieuwe, de gehele inrichting omvattende vergunning voor een varkenshouderij op het perceel Ondersteveenweg 15 in Mussel.

Burgemeester en wethouders hebben een positief besluit genomen. In het belang van de bescher-ming van het milieu is een aantal voorschriften gesteld.

Zowel de aanvrager, als de betrokken adviseurs kunnen tegen een beschikking beroep instellen. Ook degenen die op tijd bedenkingen tegen de ontwerp-beschikking hebben ingebracht kunnen beroep instellen. Dat geldt ook voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om op tijd hun bedenkingen in te brengen.
U kunt uw eventuele beroepsschrift vóór 29 maart 2002 indienen bij de Voorzitter van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Mocht u een spoedeisend belang hebben, dan kunt u in uw beroepsschrift ook verzoeken om een schorsing van de beschikking of om het treffen van een voorlopige voorziening. Als de Raad van State positief beslist over de beschikking, wordt deze onherroepelijk.

Lijst van binnengekomen meldingen:

Ex art 8.40 Wet milieubeheer:

- Klussenbedrijf Jongman, Veenstraat 13 in Stadskanaal inzake het opslaan van bouwmaterialen, steigers, aanhangers, betonmolens, kabels etc. op het perceel Veenstraat 13 in Stadskanaal;
- Lidl Nederland GmbH, Postbus 198 in Huizen inzake het oprichten van een supermarkt in het perceel Marktstraat 100 - 101 in Musselkanaal;
- Essent Kabelcom, Postbus 45 in Groningen inzake het oprichten van een Telecom-Netstation aan de Utrechtselaan tegenover nummer 15 in Stadskanaal;

- Essent Kabelcom, Postbus 45 in Groningen inzake het oprichten van een Telecom-Netstation aan de Technicumstraat (tegenover 16-18) in Musselkanaal.
Wij zijn akkoord gegaan met bovenstaande meldingen. Deze meldingen liggen tot zes weken na publicatie ter inzage in het publieksbureau.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal.

Voor nadere inlichtingen: de heer E.P. Hoek, telefoonnummer 0599-631 605.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie