Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen centrum Hoge Zijde

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Verkeersmaatregelen centrum Hoge Zijde

Op 29 januari 2002 hebben burgemeester en wethouders besloten tot het nemen van enkele verkeersmaatregelen in het centrum aan de Hoge Zijde. Het betreft de uitbreiding van de bestaande parkeerverbodzone in de Paradijslaan/Hoflaan en de instelling van een stopverbod.

De parkeerverbodzone wordt uitgebreid naar de Castellumstraat, Stevinstraat (tussen de Castellumstraat en Sint Jorisstraat), Sint Jorisstraat en de Julianastraat-noord (tot de Samsomlaan). De bestaande parkeerverboden komen te vervallen.

In de Julianastraat-zuid wordt ter hoogte van de verkeerszuilen aan de zijde Castellumstraat een stopverbod ingesteld. Hiermee moet voorkomen worden dat expeditieverkeer voor de palen gaat staan en daarmee de doorgang voor de brandweer blokkeert en het manoeuvreren van bussen bemoeilijkt.

Het besluit ligt tot en met woensdag 27 maart 2002 ter inzage bij het informatiecentrum in het stadskantoor, Castellumstraat 6. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit, ingevolge artikel 7:1 jo 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 12 februari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie