Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlanders trainen energiebedrijven wereldwijd

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MAYCROFT CONSULTANCY SERVICES

Nederlanders trainen energiebedrijven wereldwijd

Inspelend op de groeiende kennisbehoefte bij energiebedrijven hebben Energy Global en Maycroft Consultancy besloten hun expertise te bundelen. Gezamenlijk bieden deze Nederlandse ondernemingen trainingen aan over handel, portfolio-management en risico-management van elektriciteit, gas, weerderivaten en emissierechten. Door de deregulering van de internationale energiemarkten komen er steeds meer en complexere derivaten-producten en risico management concepten. Cyriel de Jong van Energy Global: 'Het Enron debacle laat zien dat dit bij onjuist gebruik niet zonder risico is. Om in de nieuwe competitieve omgeving te overleven, is het voor energiebedrijven zaak directie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie