Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste paal nieuwbouwproject in Rokkeveen, Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Eerste paal nieuwbouwproject Tweede Stationsstraat/Glanswit

Op woensdag 13 februari aanstaande zal wethouder G. Smid-Marsman de eerste paal slaan voor een kleinschalig nieuwbouwproject in de Tweede Stationsstraat, hoek Glanswit, in Rokkeveen.
Het betreft drie geschakelde villa's. Ontwikkeling en realisatie is in handen van Weijers & Van Donselaar B.V. Architectenbureau Van Manen B.V. Architecten HBO-BNA heeft drie ruime woningen voor deze locatie ontworpen.

De woningen
De grote woningen kenmerken zich door een markante architectuur en toepassing van duurzame bouwmaterialen. De woningen krijgen, gelet op de kavelgrootte, een royale uitstraling. Behalve een voortuin krijgen de woningen een grote, gunstig op de zon gesitueerde achtertuin. Deze tuinen worden afgebakend door middel van een duurzame tuinmuurconstructie, waarin halfopen gaaspanelen worden opgenomen. De woningen krijgen twee verdiepingen, bergruimte en hobbykamer zijn voorzien van een dakkapel.

---

Gemeente Zoetermeer © February 2002

Last update: 5 February 2002 (10:50)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie