Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 13-02-2002

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: district Noord 13-02-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Inbreker aangehouden
BIDDINGHUIZEN Met de aanhouding van een 29-jarige inwoner van Biddinghuizen loste de politie verschillende inbraken in (vakantie)woningen op de Bijsselseweg op. De 29-jarige bekende tegenover de politie verschillende inbraken en diefstallen uit onder andere tuinen gepleegd te hebben. De meeste gestolen goederen zijn teruggevonden en worden aan de eigenaren teruggegeven. Tegen de verdachte, die inmiddels in verzekering gesteld is, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Graffity
DRONTEN Surveillerende agenten zagen dinsdagavond racistische leusden in een parkeergarage op de Schouwstraat. Zij stelden een onderzoek in. De gemeente wordt van de graffity in kennis gesteld.

Brand
LELYSTAD Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een woningbrand op de Ijmeerstraat. De brandweer bluste de brand. Niemand raakte gewond. De opgelopen schade is niet bekend. Vermoedelijk ontstond de brand door een kortsluiting van een huishoudelijk apparaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie