Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 13-02-2002

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-02-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.40 uur

Fietsopruimactie

HOUTEN Op dinsdag 12 februari heeft de gemeente in samenwerking met de politie een fietsopruimactie gehouden.

De actie vond op het Onderdoor plaats. In totaal werden 28 fietsen verwijderd en naar de Gemeentewerf overgebracht. Daar worden de fietsen drie maanden bewaard en kunnen ze door hun rechtmatige eigenaar worden opgehaald.

Autokraker aangehouden

VIANEN Op dinsdag 12 februari werd een man bij een auto-inbraak betrapt en even later aangehouden.

Rond 12.35 uur kreeg de politie de melding dat een man op de parkeerplaats van motel Vianen in een auto had ingebroken en op het punt stond in zijn auto weg te rijden. Politiemensen zagen de verdachte met zijn auto op het parkeerterrein stoppen en vervolgens wegrijden in de richting van de A2. De verdachte, 33 jaar oud en afkomstig uit Maarssen, werd bij de oprit van de A2 richting Utrecht aangehouden. Bij de plaats waar hij net daarvoor op het parkeerterrein was gestopt, troffen de politiemensen twee autoradio`s op de grond aan.

In de loop van de middag deed de 47-jarige automobiliste uit Lijnden aangifte van inbraak in haar auto. De auto was op voornoemd parkeerterrein opengebroken en daarbij was de radio/cd-speler gestolen. De verdachte is in het politiebureau ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie