Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ambtelijke deelstroomgebiedsvisie Fryslân vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Friesland

Ambtelijke deelstroomgebiedsvisie Fryslân vastgesteld

De wateroverlast van 1998 was de landelijke aanleiding om te komen tot een aanpassing van het waterhuishoudkundig systeem in Nederland. De commissie waterbeheer 21ste eeuw kwam met een aantal nieuwe inzichten als leidraad voor het toekomstige waterbeheer. Ter uitvoering van de Startovereenkomst Waterbeleid 21ste eeuw moeten de provincies in 2002 deelstroomgebiedsvisies ontwikkelen. Het deelstroomgebied Fryslân bestrijkt globaal het gebied van de provincie Fryslân inclusief de Waddeneilanden (aan de oostkant en aan de grens met Flevoland wijken de waterschapsgrenzen iets af van de provinciegrens). De provinciale deelstroomgebiedsvisies worden door het IPO 'verzameld' en aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie