Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhandelingsresultaat CAO-UWV

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Bron: De Unie
Zoek soortgelijke berichten
De Unie


Onderhandelingsresultaat CAO-UWV

13 februari 2002 - Zoals u inmiddels van verschillende kanten heeft kunnen vernemen hebben vakbonden en werkgever vrijdagmorgen 8 februari een onderhandelingsresultaat bereikt. Het resultaat betreft zowel de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden alsmede de vernieuwing van de CAO. Het was een uitermate moeizaam en complex traject om van de verschillende arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen een nieuw en evenwichtig pakket te maken.

Natuurlijk is getracht om tot een pakket te komen waarbij alle medewerkers individueel in totaliteit tenminste een gelijkwaardig pakket behouden. Veranderingen zijn in een fusieproces onontkoombaar waarbij wij het als onze opdracht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie