Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 13-02-2002

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-02-2002
Persberichten district Heerlen (RKey; 13.00 u) Woensdag, 13 februari 2002

District Heerlen

Heerlen; rotje
Een 29-jarige man uit Heerlen heeft gisteren, dinsdag bij de politie aangifte gedaan van zware mishandeling. Het slachtoffer bevond zich afgelopen zondag 10 februari jl. omstreeks 18.30 uur in een horecagelegenheid aan de Bongerd toen iemand bij de bar van het etablissement vuurwerk, vermoedelijk een rotje afstak. Bij die knal raakte het slachtoffer, vermoedelijk door rondvliegend glas ernstig aan een oog gewond en werd per ambulance overgebracht naar het Atriumziekenhuis in Heerlen. Tot op heden kan het slachtoffer met het bewuste oog niets meer zien en kan medisch vooralsnog niet worden vastgesteld hoe ernstig het oogletsel is danwel of hij daaraan mogelijk blijvend letsel overhoudt. De politie stelt een nader onderzoek in.

Schinveld; aangehouden
Een alerte getuige betrapte afgelopen nacht, dinsdag op woensdagnacht op het Wilhelminaplein in Schinveld een tweetal jongens bij diefstal van een bromfiets. Een rende weg en kon ontkomen. De ander, een 16-jarige jongen uit Schinveld kon worden overgedragen aan de gewaarschuwde politie. Die heeft de aangehouden verdachte overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De bromfiets, waarvan het slot was geforceerd, werd voor nader onderzoek veiliggesteld. De politie stelt een nader onderzoek in, ook naar de ontkomen tweede verdachte waarvan de politie vermoedens heeft omtrent diens identiteit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie