Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LNV, VROM, V&W en IPO ondertekenen bestuurovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

LNV, VROM, V&W en IPO ondertekenen Bestuurovereenkomst en Uitvoeringscontract gebiedsgerichte inrichting landelijk gebied 2002-2005


13 februari 2002 - Staatssecretaris Faber van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, Minister Pronk van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en voorzitter Franssen van het Interprovinciaal Overleg hebben 13 februari 2002 de Bestuursovereenkomst en het Uitvoeringscontract 2002 -2005 voor de gebiedsgerichte inrichting van het landelijk gebied ondertekend. Staatssecretaris De Vries van Verkeer en Waterstaat zal later tekenen.
In Bestuursovereenkomst en Uitvoeringscontract maken Rijk en provincies jaarlijks over een voortschrijdende periode van vier jaar afspraken over de realisatie van rijksdoelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie