Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welzijnsprogramma 2002 op CD-ROM en internet

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Groningen

13
FEB
16.53

Persbericht

Welzijnsprogramma 2002 op CD-ROM en internet
13-02-2002

Wethouder Tjerk Bruinsma presenteert tijdens de raadscommissie SAW op donderdag 14 februari de nieuwe CD-ROM met het Welzijnsprogramma 2002. Op deze CD-ROM staat een overzicht van activiteiten die de welzijnsinstellingen en organisaties in de verschillende wijken van de stad organiseren. Het gaat daarbij om activiteiten op het gebied van welzijn, sociaal-cultureel werk, zorg, hulpverlening en sociaal beleid.

In Groningen worden jaarlijks heel veel activiteiten op het gebied van welzijn georganiseerd. De nieuwe CD-ROM met het Welzijnsprogramma 2002 bevat daarvan een uitgebreid overzicht. Het is (nog) niet volledig, maar geeft wel een goed beeld van het welzijnsaanbod in de stad. Doel van de CD-ROM is alle burgers van de stad, en degenen die professioneel bij het welzijnswerk zijn betrokken, te informeren over de activiteiten van de welzijnsorganisaties in Groningen. Daarnaast hopen de makers dat het de samenwerking tussen de betrokken instellingen verder verbetert, dat het overlap in het activiteitenaanbod weet te voorkomen en witte vlekken in het aanbod zal achterhalen.

De CD-ROM kan geraadpleegd worden in de openbare bibliotheken en wordt aan alle wijk- en buurtcentra en bewonersorganisaties gezonden. De CD-ROM is verkrijgbaar bij het Gemeentelijk Informatiecentrum en de dienst OCSW. Het Welzijnsprogramma 2002 staat vanaf vrijdag 15 februari ook op Internet en is te bereiken via een link op de gemeentelijke website: www.groningen.nl.

De CD-ROM met het Welzijnsprogramma 2002 verschijnt op initiatief van de dienst OCSW van de Gemeente Groningen. Bij de totstandkoming werkte de gemeente nauw samen met verschillende organisaties en instellingen op het gebied van welzijn, onderwijs, sociaal-cultureel werk, zorg, hulpverlening en sociaal beleid.
De gemeente Groningen wil het welzijnsprogramma jaarlijks uitbrengen. Vorig jaar verscheen de eerste versie van het welzijnsprogramma.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie