Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 13-02-2002

Datum nieuwsfeit: 13-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

berichten van dinsdag
16:40 woensdag 13 februari 2002

Martin Panman
0651611628

Inbraak in auto
EMMEN. In Emmen is er vannacht ingebroken in een busje dat geparkeerd stond op een parkeerplaats naast de Kerspellaan. De rubbers van een ruit van de auto zijn weggesneden, waarna de ruit er uitgehaald kon worden. Een navigatiesysteem, merk Blaupunkt is er uitge(sloopt)haald. Het dashboard liep daardoor behoorlijke schade op. De bestuurder, een 22 jarige inwoner van Emmen deed aangifte.

Dodelijk ongeval
EEXTERHALTE. Op de Anderenseweg gebeurde vanmiddag een dodelijk ongeval. Een motorrijder kwam daarbij om het leven. De man die een ervaren motorrijder was, bestuurde een motor met zijspan. Hij was met drie collega rij-instructeurs, die ieder op een afzonderlijke motor reden, onderweg van Gieten naar Rolde. Voorbij Eexterhalte haalde hij een personenauto in. Het slachtoffer stuurde naar links en kreeg de motor niet weer naar rechts. Hij kwam tegen een boom aan de linkerkant van de weg tot stilstand en was op slag dood.
Een nader onderzoek wordt ingesteld. Verdere gegeven zijn nog niet bekend.

Winkeldiefstal
EMMEN. In Emmen zijn vanmiddag twee winkeldieven aangehouden. De beide mannen van 18 en 22 jaar tijdelijk woonachtig in Emmen, stopten in een supermarkt hun rugzakken vol en verlieten de winkel zonder te betalen. Uit onderzoek bleek dat ze voor meer dan 100 euro mee hadden genomen. De mannen zijn aangehouden en voorgeleid. Ze krijgen een proces-verbaal.

Auto vernield
ASSEN. Getuigen zagen dat een jongeman opzettelijk met zijn fiets tegen een geparkeerde personenauto aan reed. De auto stond bij een school een de Heemskerkstraat. Toen de getuige daar iets van zij, kreeg hij een grote (b) mond en werd hij bedeigd. De getuige liet de jongeman toen gaan. In de auto zat een behoorlijke deuk. De eigenaresse van de auto, een 45 jarige vrouw uit Assen deed aangifte. De politie is nog op zoek naar de verdachte.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie