Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Inspraak veiligheidsplan voor Drachten-West

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Smallingerland

Agenda deze week

Datum: donderdag 14 februari 2002
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Basisschool aan de Lauwers 200, Drachten Vergadering Inspraak veiligheidsplan voor Drachten-West

Agenda
Dit is de tweede bijeenkomst i.v.m. het veiligheidsplan voor de wijken in de regio Drachten-West. Bewoners van de Trisken, de Drait, het Morrapark, het Himsterhout en de Singels zijn welkom om verder te praten over veiligheidsmaatregelen in deze woonwijken. In een eerdere bijeenkomst hebben de bewoners al enige signalen gegeven omtrent overlastplekken, verkeerszaken, kleine criminaliteit e.d. Uiteindelijk komt er een plan op tafel waarin samenwerken: gemeente, politie, stichting Veiligheidszorg (de SVS-surveillanten), brandweer, welzijnsinstellingen en woningbouwverenigingen.

De eerste inspraakavond was op 26 november 2001. Op deze tweede avond worden de resultaten tot nu toe doorgenomen en buurtbewoners die in november niet konden komen, worden alsnog in de gelegenheid gesteld om hun zegje te doen. Dat kan trouwens ook per post of per email:

Mevr. M. van Oorschot
Gemeente Smallingerland, regiomanager West
Postbus 10.000
9200 HA Drachten
email (m.van.oorschot@smallingerland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie