Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toernooi Sportbuurtwerk in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Toernooi Sportbuurtwerk in Nieuwegein
Donderdag 14 februari vindt in Nieuwegein het 3e zaalvoetbaltoernooi plaats in een serie van vier van de Holiday Champions League. Het toernooi duurt van 13.00 tot 16.00 uur en is in sporthal Galecop. Aan het toernooi nemen 6 teams deel uit Nieuwegein, Utrecht, Zeist en Vianen. De deelnemers zijn tussen de 11 en 15 jaar en zijn allemaal deelnemer aan de activiteiten van het sportbuurtwerk in de regio Utrecht.

De organisatie van deze zaalvoetbaltoernooien is in handen van sportbuurtwerkers uit de regio Utrecht. Eerder zijn met succes toernooien georganiseerd in Utrecht en Zeist. Elk toernooi is er een dagwinnaar, een sportiviteitsprijs en een bokaal voor de beste speler. Na vier toernooien krijgt de overall winnaar de champions league voor een jaar in bezit. Voor informatie kan men contact opnemen met het Sportbuurtwerk Nieuwegein: Ate Brouwer, telefoon 030-07 15 28, of email: (a.brouwer@nieuwegein.nl)

---

Invoerdatum 7-2-2002

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie