Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ARINSO uitgeroepen tot Preferred SAP Special HR Expertise Partner 2001

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: ARINSO
Zoek soortgelijke berichten
ARINSO

Press Releases
Feb. 14, 2002

ARINSO uitgeroepen tot Preferred SAP
Special HR Expertise Partner 2001

Brussel, 14 februari 2002

Brussel, 14 februari 2002 - Tijdens de SAP Partner Awards werd ARINSO Belgium beloond met de Special HR Expertise Partner 2001 award. De criteria die SAP hanteert voor het toekennen van deze award zijn de betrokkenheid tot SAP, de kwaliteit van consultancy, het aantal gecertificeerde consultants en nieuwe projecten en referenties. Bovendien is de samenwerking op het gebied van presales en de kwaliteit van de implementaties een belangrijk criteria.

Marc Ledeganck, Field Operations Manager voegde tijdens de uitreiking toe: "ARINSO's kracht ligt in de duidelijke focus, met name het optimaliseren van HR processen, de capaciteit om complexe en globale HR projecten te beheren, gekoppeld aan een sterke financiële structuur die innovatie op het vlak van de optimalisatie van HR processen mogelijk maakt. ARINSO is een volwaardige partner bij de ontwikkeling van employee benefits en pensioenmodules, vooral op het gebied van hun engagement naar SAP en hun uitstekende samenwerking op het gebied van presales."

ARINSO International is marktleider in het aanbieden van IT-oplossingen gefocused op Human Resources activiteiten. ARINSO's missie is "Maximizing Human Capital by Designing, Integrating and Operating HR Business Solutions". Haar dienstenaanbod is geconcentreerd rondom 3 pijlers:

o HR Strategic Consulting met oa. HR Business Analyse (benchmarking, ROI-studies) HR Process Improvement en HR Transformation Management

o HR Integration met het implementeren en integreren van ERP-pakketten voor HR-beheer, of het opzetten van een werknemersportaal

o HR Operations met het - al dan niet - zelf beheren van operaties die gecentraliseerd of geoutsourced worden.

Christophe De Wit, Managing Director ARINSO Belgium zei: "De erkenning door SAP als Preferred SAP HR Expertise Partner is voor ARINSO een aanmoediging om verder te gaan op de ingeslagen weg. Wij zijn ervan overtuigd dat ARINSO's business model de toegevoegde waarde aan onze klanten biedt waardoor zij hun menselijk kapitaal kunnen optimaliseren en zo efficiënter kunnen werken."

ARINSO telt een 150-tal medewerkers in België en meer dan 1100 medewerkers in 18 landen.

Over SAP

SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in e-business software-oplossingen. Met behulp van mySAP.com ® e-business platform verbeteren mensen overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij de operaties en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens. Op dit moment gebruiken ruim 17.500 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totaal aantal SAP-installaties is wereldwijd gestegen tot boven 44.500. Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com

Over ARINSO International

ARINSO International (Euronext Brussels: ARIN) is een wereldwijd HR technologie adviesbedrijf actief in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. ARINSO biedt uitgebreide HR Management oplossingen en -diensten voor 's werelds grootste werkgevers door het verlenen van advies en diensten op het terrein van HR Strategie, ERP & e-HR integratie en HR activiteiten.

De onderneming is opgericht in 1994, en heeft vandaag ongeveer 1100 werknemers in dienst in 18 landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de V.S., Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Singapore, Maleisië, Taiwan en Marokko. Meer informatie over ARINSO is te vinden op www.arinso.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ARINSO International

Christophe De Wit
Managing Diretor

+32 2 558 06 70
(chtistophe.de.wit@arinso.com)

SAP

Geneviève Tissot
Head of Alliances

+32 2 674 66 79
(genevieve.tissot@sap.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie