Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Van der Tak geeft startschot Formulierenbrigade Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Wethouder Van der Tak geeft startschot Formulierenbrigade

Wethouder Sjaak van der Tak (onder meer Sociale Zaken), geeft donderdag 14 februari om 9.30 uur, op het kantoor van de Formulierenbrigade (Oostplein 418), het startschot voor de Formulierenbrigade. Doel is het verbeteren van de gemeentelijke dienstverlening én het tegengaan van onderbenutting van bestaande sociale voorzieningen. De Formulierenbrigade bestaat uit een team medewerkers van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe), dat Rotterdammers gaat helpen met het vaststellen van hun mogelijke aanspraken op voorzieningen, zoals bijvoorbeeld huursubsidie. De doelgroep van de brigade wordt gevormd door Rotterdammers met een laag inkomen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie