Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DPA Holding benoemt twee nieuwe managers

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DPA Holding benoemt twee nieuwe managers

Haarlem,14 februari 2002 - DPA Holding NV, expert in detachering en interim-management van financiële specialisten, heeft Erik Pröpper benoemd tot Marketing Communicatie Manager. Pröpper wordt verantwoordelijk voor het totale Europese marketingbeleid van DPA Holding. Tevens is Roald Tromp benoemd tot Sales Manager Nederland. Tromp stuurt de 5 regiomanagers van DPA in Nederland aan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het accountmanagement van DPA Nederland.

Pröpper werkte hiervoor als strateeg bij een marketingcommunicatie adviesbureau in Nederland. Tevens werkte hij als consultant innovatieve projecten bij het Amerikaanse Synectics in Boston, Massachussets.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie