Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overheid start duurzaamheidsdebat op internet

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van VROM
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Overheid start duurzaamheidsdebat op internet (14-2-2002)


Van 14 februari tot en met 28 maart voert het kabinet onder www.nsdodebat.nl een duurzaamheidsdebat op internet. Het virtuele debat vindt plaats in het kader van de Nationale Strategie voor Duurzame Ontwikkeling (NSDO). Het debat wordt gevoerd rond de vier hoofdthema's van de NSDO: klimaat en energie, bevolking, biodiversiteit en verantwoord besturen. Het debat wordt op 14 februari geopend met reacties van Doekle Terpstra (voorzitter CNV), Lodewijk de Waal (voorzitter FNV) en Hans Bolscher (directeur Stichting Max Havelaar). Zij reageren onder andere op stellingen over immigratiebeleid, de import van produkten uit ontwikkelingslanden en over nieuwe technologie.
Het debat op Internet is onderdeel van de Maatschappelijke Verkenning die in maart wordt uitgevoerd door de Projectgroep NSDO. De resultaten van de Maatschappelijke Verkenning worden begin mei aangeboden aan de Tweede Kamer.
Het debat op Internet wordt georganiseerd in samenwerking met de campagne 'en dan nu: Echte Welvaart' en de 'campagne wereldburgers.nl'.

( bron: www.vrom.nl/pagina.html?id=1&goto=6665&site=persbericht )


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie