Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 14-02-2002

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

berichten van woensdag op donderdag
10:10 donderdag 14 februari 2002

Martin Panman
0651611628

Vrachtwagen verliest deel lading
ZUIDLAREN. Woensdagavond verloor een vrachtauto een deel van zijn lading op de Verlengde Stationsweg in Zuidlaren. De vrachtwagen, bestuurd door een 29 jarige man uit Wenum, was beladen met kippenmest. Onder het viaduct van de N34 bleef het dekzeil waarmee de mee de lading was afgedekt hangen tegen het viaduct. Het gevolg hiervan was dat ook een deel van de lading op het wegdek viel. Medewerkers van Provinciale Waterstaat hebben de weg weer schoon gemaakt.

Auto in de sloot
GASSELTE. In Gasselte raakte woensdagavond op de ir. Van Veelenweg een personenauto van de weg. De 28 jarige bestuurster uit Ter Apel, was ergens van geschrokken en kwam daardoor met de rechterwielen van haar auto in de berm. Ze corrigeerde te sterk en reed aan de andere kant van de weg in een sloot. De bestuurster kwam er zonder kleerscheuren van af. De auto werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

Aanrijding bromfiets vrachtauto
BOVENSMILDE. Woensdagmiddag gebeurde er een ongeval op de kruising Kanaalweg Grientmanswijk. Een 16 jarige bestuurder van een bromfiets reed over de Kanaalweg en bij de kruising zag hij een vrachtauto van rechts komen. De uit Smilde komende bromfietser kon niet meer tijdig tot stilstand komen en gleed tegen de zijkant van de vrachtauto aan. Hij is met een ambulance voor onderzoek naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht.

Motorrijder verongelukt
EEXT. Woensdagmiddag gebeurde er, zoals gisteren al is vermeld een dodelijk ongeluk op de Provincialeweg tussen Eext en Anderen. Daarbij kwam een 44 jarige inwoner van Rolde om het leven. De ervaren motorrijder haalde met zijn motor met zijspan een voor hem rijdende personenauto in en kwam daarbij in de berm terecht. Daar botste hij frontaal op een boom. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Auto opengebroken
ASSEN. Op de Noorderstaete is woensdagavond een personenauto opengebroken. De 51 jarige bestuurder uit Dinxperlo had in zijn auto een laptop liggen, die hij bij het verlaten van de auto afgedekt had met een jas. Toen de man bij zijn auto terug kwam, bleek een raam te zijn vernield en de laptop merk Toshiba, te zijn gestolen. De man deed aangifte.

Inbraak woning
NORG. Gisteren is er ingebroken in een woning aan de Oosterduinen in Norg. Een raam aan de achterkant van de woning werd opengebroken. Daarbij werd dankbaar gebruik gemaakt van een vuilniscontainer. Uit de woning werden o.a. een TV, een videorecorder en cds gestolen. De 61 jarige bewoner deed aangifte.

Inbraak winkel
EMMEN. In Emmen is vannacht ingebroken in een winkel aan de Kleepassage. In een grote ruit werd een gat gemaakt, waardoor de inbreker naar binnen kon klimmen. Uit de winkel verdween een klein bedrag aan geld. De 43 jarige winkelier deed aangifte.

Getuige gezocht
COEVORDEN. Op 25 januari is een 11 jarig meisje op de Nordhornerstraat onzedelijk betast door 2 donkerkleurige manspersonen van ongeveer 20 jaar oud. (Hier is eerder ook al een persbericht van gemaakt.) Tijdens deze aanrijding heeft een passerende vrouw naar de mannen geschreeuw dat ze moesten ophouden. Het gevolg hiervan was dat de mannen ophielden en weg renden.
De politie wil graag in contact komen met deze vrouw. (Telefoon 0900 8844)

ASSEN

Niet alle flitspalen zijn voorzien van een camera. Klik op Sneu Geld.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie