Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

C1000 introduceert receptenboekje Lekker eten zonder fratsen

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Schuitema NV
Zoek soortgelijke berichten

SCHUITEMA NV

C1000 introduceert receptenboekje Lekker eten zonder fratsen

Persbericht

C1000 introduceert receptenboekje Lekker eten zonder fratsen

Amersfoort, 14 februari 2002

C1000 introduceert in week acht (18/2-23/2) Lekker eten zonder fratsen. Dit is een receptenboekje dat de consument wekelijks in de winkel gratis kan meenemen. Op deze wijze wil C1000 de consument behulpzaam zijn bij de dagelijks terugkomende vraag: Wat eten we vandaag?

Lekker eten zonder fratsen is een vier paginas tellend full colour receptenboekje waarin wekelijks zes recepten zijn opgenomen. Recepten van met name hoofd- en nagerechten, en die bovendien snel en eenvoudig te bereiden zijn voor de consument. De gerechten kunnen worden bereid met alledaagse ingrediënten. Om het extra aantrekkelijk te maken voor de consument wordt elk gerecht bereid met een aanbieding, die de hele week geldig is.

Door de introductie van dit receptenboekje geeft C1000 invulling aan haar missie: De consument op een aangename manier helpen bij haar dagelijkse boodschappen geld, tijd en gedoe te besparen. Bovendien wordt er invulling gegeven aan de nieuwe pay-off: Geen fratsen. Dat scheelt. C1000.

De introductie van Lekker eten zonder fratsen wordt in week acht ondersteund met een paginagrote advertentie in de grote landelijke en regionale dagbladen en middels TV-commercials die vier weken zullen worden uitgezonden. Het boekje wordt in de winkel ondersteund met speciaal winkelmateriaal en geluidsreclame. Alle recepten zijn ook terug te vinden op de C1000 internetsite: www.C1000.nl.

Bovendien zal het receptenboekje Lekker eten zonder fratsen groots geïntroduceerd gaan worden op de Huishoudbeurs. Deze beurs wordt van 15 tot en met 24 maart gehouden in de RAI te Amsterdam. C1000 staat daar met een grote stand, die geheel in het teken staat van Lekker eten zonder fratsen. Tijdens een kookshow zullen de recepten uit de boekjes worden bereid. De consument kan bij C1000 met een korting van 25% toegangskaartjes aanschaffen voor de Huishoudbeurs.

Voor nadere informatie:

Dhr. K.J. van den Hoven Tel. 033-453 3333 GSM 06-53 252 104 karel-(jan.vandenhoven@schuitema.nl)

Schuitema NV

14 feb 02 13:27

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie