Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICL implementeert CRM-oplossingen Chordiant bij Global

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

ICL implementeert CRM-oplossingen Chordiant bij Global 1000-bedrijven

Amsterdam, 14 februari 2002 - Chordiant Software, Inc. (Nasdaq: CHRD), leverancier van dynamische CRM-oplossingen, heeft een samenwerkingsverband gesloten met IT-dienstverlener ICL. ICL gaat de CRM-oplossingen van Chordiant implementeren bij Global 1000-bedrijven. ICL zet een Chordiant CRM Solutions Practice op, gebaseerd op de nieuwe Chordiant 5-oplossing. Daarnaast wordt een aantal ICL-consultants getraind om de Chordiant-oplossingen te kunnen implementeren. ICL is ook benoemd tot aanbevolen Europese integrator van de CRM-oplossingen van Chordiant.

Roy Bunyan, hoofd van de CRM-practice van ICL: "Met Chordiant 5 kunnen onze klanten de meest schaalbare B2C CRM-applicaties ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie