Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Capelle aan den IJssel in beeld gebracht

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel in beeld gebracht

Vastgoed Informatie Systeem voor iedereen te raadplegen.

Vorige week heeft mevrouw J.J. van Doorne, burgemeester van Capelle aan den IJssel, het Vastgoed Informatie Systeem (VIS) opengesteld voor alle Capellenaren. In de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, staat een beeldscherm waarmee de gebruiker kaarten, luchtfotos en fotos van alle gebouwen en monumenten in de gemeente kan oproepen. Bovendien bevat het systeem vastgoedgegevens, zoals adressen, namen van de eigenaren van de gebouwen en de grootte van de percelen. Het systeem is beschikbaar gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en dankzij tiptoetsen voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Het VIS is in staat alle vastgoedgegevens te koppelen aan fotos van de diverse gebouwen. Dankzij kaarten en fotos krijgt men direct een beeld van elke willekeurige plek in Capelle. De gegevens zijn nu ook intern op elke werkplek in het gemeentehuis beschikbaar, zodat de medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden snel kunnen beschikken over heel veel informatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie