Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Vergunningen

Burgemeester en wethouders van Oegstgeest maken bekend dat een gehandicaptenparkeerplaats is gereserveerd voor:

Mevrouw A.M.J. Buijs-de Winter, Boerhaaveplein 78, alhier, in het Boerhaaveplein tussen de nummers 30 en 32 nabij de fietsenstalling. De aanvraag en de verleende aanwijzing liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u binnen 6 weken na publicatie zenden aan College van burgemeester en wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Bouwvergunningen

Aanvragen.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen
1. Zonnebloem 35 - bouw dakkapel voor en uitbreiden dakkapel achter
2. Frederik van Eedenpad 2 - vergroten woonhuis
3. Frederik van Eedenpad 18 - bouw serre achter (melding)
4. Floresstraat 3 - uitbreiden woonhuis
Verleende bouwvergunning/geaccepteerde meldingen
1. Willem Pijperlaan 10 - vergroten woning
2. Dorpsstraat 68 - bouw berging/paardenstal
Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen van 7 t/m 20 februari 2002 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13. Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

Vrijstellingen

Voorgenomen vrijstellingen van het bestemmingsplan artikel 19 van de WRO.
Het college van Burgemeester en Wethouders is van plan om met toepassing van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor het volgende plan:
1. Jan Wolkerslaan 37A - uitbreiden tandartsenpraktijk
2. De Kempenaerstraat 81 - verbouw en uitbreiden woonhuis
3. Bijdorplaan 1 - wijzigen berging tot berging tot carport

De hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen waarbij het college van Burgemeester en Wethouders van plan is om vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19, lid 3, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening liggen van 7 februari t/m 6 maart 2002 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie