Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 14-02-2002

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 14-02-2002 Persbericht district De Leijgraaf

AANRANDING

Vanochtend vroeg is een 20-jarige Sint Oedenrodese op de Beatrixsingel in Veghel door een onbekende man van haar fiets getrokken en haar kleding gescheurd. Het slachtoffer fietste ter hoogte van de tandartsenpraktijk, toen er een man kwam aangelopen die haar vastpakte en haar van de fiets trok. Het slachtoffer werd vervolgens tegen het hekwerk geduwd, en scheurde de broek van het slachtoffer. Deze schopte de man in zijn kruis en kon vervolgens wegrennen. De politie verzoekt een oudere vrouw die langsfietste en mogelijk getuige kan zijn, met haar contact op te nemen via 0900-8844.

ONGEVAL LETSEL

Vanmiddag is op de Morgenweg in Uden een 28-jarige Volkselse licht gewond geraakt toen zij met haar auto frontaal tegen een andere auto, bestuurd door een 44-jarige Udenaar botste. Door grote rookontwikkeling van in brand gestoken snoeihout langs de weg, was de weg geheel bedekt met rook. De brandweer bluste het rokende snoeihout. De Volkelse kon na behandeling naar huis.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF

Uit een viertal graafmachines op een bouwterrein aan de Vorstenbosscheweg in Veghel is de afgelopen dagen dieselolie gestolen. Dat werd vanochtend ontdekt.

AUTO GESTOLEN

Woensdagmiddag is aan de Zeelandsedijk in Volkel een grijze Mazda 626 met het kenteken GF-VN-71 gestolen.

SNELHEID

Vannacht is een 31-jarige man uit Bladel op de Rijksweg A50 bij Oss betrapt op te snel rijden. De man reed langs wegwerkzaamheden met een snelheid van 126 kmu, terwijl 70 was toegestaan. De man moest een transactie van 350,- betalen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie