Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 14-02-2002

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-02-2002 Persberichten ditricten Heerlen en Kerkrade (15.30 uur) Donderdag 14 februari 2002

Heerlen, bedrijfsongeval:
In een bedrijf gevestigd aan de Koumen te Hoenbroek heeft woensdagavond 13 februari 2002 een ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder van een vorkheftruck reed woensdagavond omstreeks 23.30 uur in het bedrijf achteruit en zag daarbij een medewerker op de werkvloer over het hoofd. Deze werd aangereden en kwam ten val. De vorkheftruck reed vervolgens over een been van het slachtoffer heen, welke daarbij met een been klem kwam te zitten tussen de wielen en het chassis van de vorkheftruck. Het bedrijf waarschuwde daarop de hulpdiensten die ter plaatse kwamen. Medewerkers van de brandweer bevrijdden het slachtoffer waarna deze naar het Atrium ziekenhuis te Heerlen werd overgebracht. Daar werd bij onderzoek een gecompliceerde beenbreuk vastgesteld. Het slachtoffer wordt vandaag geopereerd om de breuk te zetten.

Nuth, alcoholcontrole:
Woensdagavond 13 februari 2002 heeft tussen 20.00 en 21.30 uur op de Markt te Nuth een alcoholcontrole plaatsgevonden. In het totaal werd van 34 bestuurders een alcoholblaastest afgenomen. Geen van de bestuurders bleek alcohol gedronken te hebben. Allen kregen van de politie een BOB-sleutelhanger uitgereikt. Wel kregen twee bestuurders een proces-verbaal omdat zij de verplichte autogordel niet droegen.

Kerkrade, woninginbraak:
In de Ailbertusstraat te Kerkrade heeft woensdag 13 februari 2002 een diefstal uit een woning plaatsgevonden. De bewoners die elders in de woning bezig waren bemerkten niet dat een onbekende man ongemerkt de woning binnen was geslopen. Deze ontvreemde een videorecorder en een beurs met daarin 160 euro. De bewoner heeft van de diefstal bij de politie aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie