Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intensieve verkeerscontroles in West-Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

3de opeenvolgende weekend met intensieve controles "Snelheid en Alcohol" in het komende weekend in West-Vlaanderen Brugge, 14/2/2002
Sinds twee weken draait het West-Vlaamse "Actieplan 2002 Controles Snelheid en Alcohol" op volle toeren. Dit plan ontstond op initiatief van de West-Vlaamse gouverneur Paul Breyne én voorziet gecoördineerde weekendacties in het kader van controles op snelheid en rijden onder invloed. Elk weekend worden in minstens twee politiezones controles uitgevoerd door de lokale politie, eventueel in samenwerking met de Provinciale Verkeerseenheid.

De risicozones die volgend weekend zullen aan bod komen zijn de N31-N32 en de N49. Aan de lokale politiekorpsen gelegen op deze assen werd gevraagd een bijzondere inspanning te leveren binnen het kader van het Actieplan.

Voor het weekend van 15-17 februari, zijn controles voorzien in volgende zones:
· Blankenberge Zuienkerke
· 15/16 feb tussen 22.00 uur en 06.00 uur
· 16/17 feb tussen 22.00 uur en 06.00 uur
· Ledegem Menen Wevelgem
· 16 feb tussen 20.00 uur en 24.00 uur
· Damme Knokke-Heist
· 15 feb tussen 20.00 uur en 23.00 uur.

Deze controles zijn gericht zowel naar snelheid als naar rijden onder invloed en zullen zich niet beperken tot de hierboven reeds aangehaalde risicowegen, ook op andere plaatsen binnen de politiezones zullen acties mogelijk zijn. Ook in andere zones van de provincie kunnen controles worden gehouden door de lokale of de federale politie.

Zoals aangekondigd tijdens de persvoorstelling van het Actieplan 2002 Controles Snelheid en Alcohol kan de pers deze controles bijwonen, gelieve hiervoor vooraf de betrokken politiediensten te contacteren.

MEER INFORMATIE OVER DEZE ACTIE ÉN HET ACTIEPLAN 2002 KAN JE BEKOMEN BIJ DE DIENSTEN VAN DE GOUVERNEUR BIJ DE HEER DIRK BOGAERT OP HET NUMMER 050/40.57.92 OF VIA E-MAIL : dirk.bogaert@west-vlaanderen.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie