Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 14-02-2002

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-02-2002 Mediaberichten 14 februari (laatste berichten)

Grubbenvorst verkeersgewonde

GRUBBENVORST Een 16-jarige fietser uit Grubbenvorst is donderdagmiddag met een dubbele beenbreuk opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij op de kruising van de Burgemeester Cremersstraat en de Pastoor Thijssenstraat een auto geen voorrang verleende. De jongeman fietste van het trottoir pardoes de rijbaan op en werd daarbij geschept door een 47-jarige automobiliste uit Grubbenvorst.

Velden 84 bekeuringen bij snelheidscontrole

VELDEN Bij een radarsnelheidscontrole op de Rijksweg heeft de politie donderdagmorgen 84 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 483 voorbijgangers was 78 km/u. Goed voor een boete van 115 euro.

St Joost 14 bekeuringen bij snelheidscontrole

ST JOOST Bij een radarsnelheidscontrole op de Hingenderstraat heeft de politie donderdagmiddag 14 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 483 voorbijgangers was 88 km/u. Goed voor een boete van 216 euro.

Maasbracht 39 bekeuringen bij snelheidscontrole

MAASBRACHT Bij een radarsnelheidscontrole op de Stevensweerterweg heeft de politie donderdagmiddag 39 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 483 voorbijgangers was 82 km/u. Goed voor een boete van 187 euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie