Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling 'Afval zonder grenzen' Nieuwegein uitgesteld

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Tentoonstelling 'Afval zonder grenzen' uitgesteld De gemeente Nieuwegein heeft de tentoonstelling ´Afval zonder grenzen´ uitgesteld. Reden is dat de gemeente het benodigde bedrag niet op tijd rond heeft. De tentoonstelling stond oorspronkelijk gepland voor de periode half april tot de zomervakantie van dit jaar.

De tentoonstelling wordt door verschillende partijen gefinancierd. De gemeente staat zelf garant voor een derde van het bedrag. Daarnaast wordt het project gesubsidieerd door de provincie Utrecht. Voor het resterende bedrag is de gemeente op zoek naar sponsors en subsidieverstrekkers. Begin 2002 is duidelijk geworden dat het benodigde bedrag niet op tijd bijeen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie