Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsvisie buurt- en wijkwinkelcentra Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Beleidsvisie buurt- en wijkwinkelcentra
De gemeente Nieuwegein heeft de nota 'Beleidsvisie buurt- en wijkwinkelcentra Nieuwegein' uitgebracht. Deze beleidsvisie is een duidelijk handvat voor winkeliers bij het nemen van investeringsbeslissingen. De nota geeft inzicht in de beleidsdoelen en de gewenste ontwikkelingsrichtingen per winkelcentrum. Daarnaast worden concrete actiepunten genoemd die de komende jaren worden uitgevoerd.

Aanleiding
De aanleiding om een beleidsvisie voor de buurt- en wijkwinkelcentrum te ontwikkelen was het plan voor de nieuwe Binnenstad. Het Gemeentebestuur heeft destijds toegezegd dat er 'optimale aandacht zal worden besteed aan de afstemming met de buurt- en wijkwinkelcentra'. Daarnaast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie