Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Papendrecht

Laatste update: 14.02.2002 Aanwijzing en reservering gehandicaptenparkeerplaats. Burgemeester en wethouders van Papendrecht hebben besloten om direct nabij de aula van de Begraafplaats aan de Admiraal de Ruyterweg een parkeerplaats aan te leggen en deze aan te wij-zen als algemene gehandicaptenparkeerplaats.
De motivering, die aan deze verkeersmaatregel ten grond-slag ligt, is nader omschreven in een besluit, dat op het publicatie-bord van het gemeentehuis is opgehangen.
Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes we-ken na heden tegen voornoemd besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht.
Zij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie