Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport website van ambassades online

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Programmabureau Advies Overheid.nl

Kwaliteitsmonitor Overheidswebsites 2001: nu rapport website van ambassades online

Van een duidelijk zichtbare kwaliteitsverbetering van websites van ambassades ten opzichte van 2000 lijkt geen sprake te zijn. Met name zoekfunctionaliteit, toegankelijkheid voor visueel gehandicapten en actualiteit kunnen nog flink verbeterd worden.
Positieve uitschieter ten opzichte van de referentiegroep is de responsiviteit: op e-mailverzoeken wordt flink beter gereageerd.

Regelmatig wordt op deze website verslaggelegd van specifieke onderdeel-rapportages uit de Kwaliteitsmonitor Overheidswebsites 2001.

De monitorinformatie over websites van Nederlandse ambassades in het buitenland is nader onderzocht. Een rapportage hiervan is online op deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie