Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNN kent subsidies toe

Datum nieuwsfeit: 14-02-2002
Bron: SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland
Zoek soortgelijke berichten

SNN Samenwerkingsverband Noord-Nederland


SNN kent subsidies toe

De bestuurscommissie Economische Zaken van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) heeft de subsidieaanvraag voor twee projecten goedgekeurd. De steun wordt gegeven in het kader van het Kompas voor het Noorden, het ruimtelijk economisch ontwikkelingsprogramma voor Noord-Nederland. Het betreft onder meer EZ/Kompasmiddelen en het Europese Doelstelling 2-programma. De volgende projecten zijn gehonoreerd:

Cultuurtoeristisch informatiecentrum in Groninger Museum Het Groninger Museum krijgt een centrale functie bij de informatievoorziening over activiteiten op cultureel en cultuurtoeristisch gebied in Groningen (stad en provincie). De hal van het museum wordt heringericht tot een informatiecentrum. Door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie