Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schooltuinencomplex a. ridderbostuin toch in gevaar

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

SCHOOLTUINENCOMPLEX A. RIDDERBOSTUIN TOCH IN GEVAAR

AMSTERDAM, 20020215 -- Amsterdam Geuzenveld Slotermeer, 15 februari 2002. Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer heeft de schriftelijke vragen van Leefbaar Slotermeer/Geuzenveld, met betrekking tot het mogelijke verdwijnen van de A. Ridderbostuin beantwoord.

De vragen die aan de Stadsdeelvoorzitter Miep van Diggelen gesteld waren, kwamen voort uit de onrust die in de buurt is ontstaan. Het schooltuinencomplex aan het Dirk Deutekompad moest eerder met gebruikmaking van artikel 17 v.d. Wet Ruimtelijke Ordening verhuizen in verband met de werkzaamheden aan de Hemboog spoorlijn. Ondanks felle protesten en handtekeningenacties van buurtbewoners werd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie