Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 15-02-2002 3e Persbericht 15 februari 2002

Eindhoven: Verdachte verkrachtingen aangehouden Vrijdagavond rond 18.00 uur is door de politie op de Leenderweg een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het verkrachten of pogen te verkrachten van vier vouwen. Op 1 januari tussen 5.45 en 7.00 uur werd op het Menthellapad, een zijweg van de Leenderweg, een 29-jarige vrouw verkracht. Op 26 januari rond 3.00 uur werd een vrouw ernstig mishandeld en probeerde de dader haar te verkrachten. Dat gebeurde op de Sint Rochusstraat. Ruim een kwartier later sloeg vermoedelijk dezelfde dader toe in Looiakkerstraat waar een 27-jarige vrouw werd verkracht. Op 10 februari rond 4.00 uur werd een 26-jarige vrouw in de Kalmoesstraat het slachtoffer van een verkrachter. De dader gebruikte bij de verkrachtingen geweld. Hij mishandelde zijn slachtoffers. De politie formeerde direct een team van 6 rechercheurs en verdubbelde 10 februari het team naar 12 rechercheurs. Onderzoek door het team leidde tot de aanhouding van de 37-jarige Eindhovenaar. De man is in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort.

Eindhoven: Dronken automobilist
Vrijdagmiddag rond 17.30 uur is een dronken automobilist met zijn auto in een greppel gereden naast de A2 onder Eindhoven. Hij had zoveel gedronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan. Tijdens een ademtest op het politiebureau blies hij bijna zes maal ( 3.0 promille) het toegestane alcoholpromillage. Zijn rijbewijs is op het politiebureau achtergebleven. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Vrijdagmiddag heeft de politie op De Vest in Valkenswaard een snelheidscontrole gehouden. Tien automobilisten gingen op de bon. De snelste reed 77 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Someren: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur heeft de politie op de Muldersweg een snelheidscontrole uitgevoerd. Er werden 18 automobilisten en 1 bromfietsers bekeurd. De hoogste snelheid bedroeg 79 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie