Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanmelding projecten Emancipatieprijs 2002 Boxtel

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Boxtel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Boxtel


vóór 15 februari
Aanmelding projecten Emancipatieprijs 2002

Emancipatieprijs 2002
De gemeente neemt elk jaar in haar begroting een apart bedrag op om emancipatie binnen de Boxtelse gemeenschap te stimuleren. Hiervoor is in de vorm van de Emancipatieprijs 2002 een bedrag van
1.822,- gereserveerd.

Meedingen naar de Emancipatieprijs 2002 In het verleden werden voor deze prijs via het Boxtels vrouwenoverleg projecten ingediend en genomineerd.

Om de Emancipatieprijs meer bekendheid te geven onder een breder publiek willen wij individuen en groepen oproepen om een project in te dienen. Daarbij dient het te gaan om projecten die binnen Boxtel uitgevoerd kunnen worden.

Om in aanmerking te komen voor de Emancipatieprijs 2002 kunt u tot dinsdag 15 februari een project of activiteit schriftelijk indienen. In de aanvraag geeft u niet alleen een beschrijving van het project maar motiveert u ook waarom dit project voor de emancipatieprijs in aanmerking zou moeten komen.

De aanvraag kunt u sturen naar Gemeente Boxtel, t.a.v. hoofd afdeling Burgerzaken en Welzijn, mw. M. Willems - Maas, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Beoordeling
De ingediende projecten worden beoordeeld door een commissie bestaande uit:

* de wethouder emancipatiezaken G. van den Oetelaar,
* mw. M. Willems - Maas, hoofd van de afdeling Burgerzaken en Welzijn

* de vrouwelijke leden van de gemeenteraad: Mw. M. Juffermans Zandbergen, mw. M. Lestrade - Brouwer en mw. J. van de Loo.

Uitslag
Op 8 maart, de internationale vrouwendag, wordt het winnende project bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Nadere informatie
U kunt contact opnemen met mw. M. Willems Maas, tel. 655284.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie