Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NS introduceert kaart voor zakelijke reiziger

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Spoorwegen
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Spoorwegen

Persbericht

NS introduceert kaart voor zakelijke reiziger
14 februari 2002
Op 15 februari introduceert NS een nieuw product voor de zakelijke reiziger per trein: de NS-Business Card. Met deze kaart kan de zakelijke reiziger per trein door heel Nederland reizen en bovendien zijn auto parkeren bij de P&R parkeerterreinen van Q-park en de TreinTaxi betalen.
De kaart biedt voordelen aan zowel de werkgever als de werknemer. De werknemer krijgt met één kaart de beschikking over vervoer van deur tot deur, terwijl hij of zij niets hoeft voor te schieten en te declareren. Bovendien hoeft de reiziger geen treinkaartje bij het loket of de automaat te halen. Het voordeel voor de werkgever is dat er minder declaraties worden ingediend en hij op treinreizen in de daluren 20% korting krijgt.
NS speelt met deze kaart in op de behoefte om nieuwe vervoersvormen of combinaties van bestaande vormen voor de zakelijke markt in te voeren.

Gebruikers van de kaart kunnen per telefoon, en in de loop van het jaar ook per internet, hun treinreis boeken. Bij controle in de trein hoeven ze alleen maar de kaart te tonen. De kosten van de treinreis, TreinTaxi en parkeerplaats worden achteraf gefactureerd. Aanvullende diensten

De vaste kosten voor de NS-Business Card bedragen 2,50 per maand per kaart. Daarnaast worden eenmaal per maand de gemaakte reis- en parkeerkosten bij de werkgever in rekening gebracht. De introductie van de NS-Business Card zal gefaseerd worden. Voorafgaand aan introductie op grote schaal wordt de kaart eerst door een beperkte groep klanten in gebruik genomen. Op termijn zal de kaart ook nog worden uitgebreid met aanvullende diensten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie