Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 14-02-2002 3e persbericht 14 februari 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bewoner jaagt overvaller weg
Een 54-jarige Eindhovenaar heeft donderdagavond om 18.10 uur twee jongens die hem wilden overvallen verjaagd. De man kwam om 18.10 uur thuis bij zijn woning aan de Simon van Hapertlaan. Toen hij de voordeur openmaakte werd hij zijn woning in geduwd. Toen hij zich binnen realiseerde dat hij overvallen werd, draaide hij zich om en zag twee tengere personen, in het zwart gekleed en een zwarte muts op. De man maakte zich kwaad, pakte beide personen vast en werkte hen naar buiten. De jongens vluchtten daarna in de richting van de Verzetsheldenlaan. Het slachtoffer raakte licht gewond omdat hij bij zijn actie om de overvallers naar buiten te werken ten val kwam.

Someren: Bromfietser gewond
Bij een aanrijding tussen een auto en een bromfiets, donderdag om 17.30 uur op de kruising Witvrouwenbergweg Acasiaweg is een 16-jarige bromfietser uit Asten gewond geraakt. Een 73-jarige automobilist uit Venray reed over de Witvrouwenbergweg en sloeg bij de kruising rechts af. De 16-jarige bromfietser kreeg geen voorrang van de automobilist. De jongen is met onbekende verwondingen in het Elkerliekziekenhuis opgenomen.

Geldrop: Jongen loopt tegen auto
Een achtjarige Geldropse jongen is donderdag om 14.45 uur gewond geraakt toen hij vanuit een brandgang, tussen geparkeerde autos door, plotseling de Beneden Beekloop opliep. Een 29-jarige Geldropse automobilist probeerde de jongen nog te ontwijken, maar hij liep tegen de zijkant van de auto. De jongen is met een gebroken been naar het St. Annaziekenhuis gebracht.

Gemert: Zakkenrollerij
Donderdag rond 15.25 uur is de portemonnee van een 34-jarige vrouw uit Gemert tijdens het boodschappen doen gerold. De vrouw was in een winkel aan de Nieuwstraat. De portemonnee is uit haar jaszak gestolen. In de portemonnee zat een bankpas en 75,=.

Eersel: Geen verbalen bij alcoholcontrole
Op de Steenovens is donderdag tussen 18.30 en 20.00 uur een alcoholcontrole gehouden. 201 verkeersdeelnemers moesten blazen. Niemand hoefde een ademanalyse te doen.

Valkenswaard: Snelheidscontrole
Donderdag zijn op de Vest en de Geenhovensedreef snelheidscontroles gehouden. De automobilisten die de snelheid overtraden werden staande gehouden en kregen een proces-verbaal. Dat waren er op de Vest 12, de hoogste snelheid was 97 km/u. Op de Geenhovensedreef kregen 6 bestuurders een bon. Hier reed de snelste 63 km/u. Op beide plaatsen geldt een maximumsnelheid van 50 km/u.

Veldhoven: Verdachte schennispleging aangehouden Op de Veken is donderdag om 20.30 uur een 24-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij even daarvoor op de Pleintjes schennis gepleegd heeft tegenover een 16- en een 18-jarige Veldhovense vrouw. De man werd aangehouden nadat de slachtoffers het signalement van de schennispleger aan de politie had doorgegeven.

Veldhoven: Verkeerscontroles
In Veldhoven zijn donderdag verschillende verkeerscontroles gehouden. Bij een roodlicht-controle op de Heerbaan werd een verbaal uitgeschreven. Op De Run reden zeven verkeersdeelnemers een eenrichtingsstraat in. Zij kregen een bon. Drie automobilisten kregen een proces-verbaal omdat hun voertuig niet op tijd apk-gekeurd was. Tussen 14.25 tot 17.00 uur is op De Run 5300 een snelheidscontrole gehouden. Van de 828 passanten reden er 232 te hard. De snelste reed 112 terwijl 50 toegestaan is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie