Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 15-02-2002
1e persbericht 15 februari 2002


Berichten uit de regio

Eindhoven: Man na bedreigingen aangehouden
Vrijdag om 0.55 uur is een 38-jarige Eindhovenaar in zijn woning aan de Kalmoesstraat aangehouden. De man had in de woning de keel van zijn ex-vrouw dichtgeknepen en hij had gedreigd haar te doden. Ook toen de politie er was ging hij door met die bedreigingen. De man is voor onderzoek de cel ingegaan. Man en vrouw zijn al langere tijd gescheiden maar wonen nog bij elkaar.

Best: Weer aanhoudingen voor bromfietsroof
De politie van Best heeft donderdag nog twee verdachten aangehouden in verband met een bromfietsroof op 20 december 2001 in de Boterhoek. Daar werd een 16-jarige jongen uit Best onder bedreiging van een mes zijn bromfiets afgepakt. In Eindhoven werden een 19-jarige man en een 18-jarige vrouw aangehouden. Beiden zijn ingesloten voor nader onderzoek. Woensdag was al een 19-jarige man uit Best aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Oirschot: Inbraak in benzinestation
In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 3.30 uur, is ingebroken in een benzinestation aan de Kempenweg. De toegangsdeur is opengebroken en er is een grote hoeveelheid rookwaar weggenomen.

Reusel: Inbraak in café
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een café aan de Kerkstraat. Er is een ruit vernield en uit de zaak is de spaarkas waar niets of heel weinig in zat meegenomen.

Veldhoven: Man mishandelt en bedreigt vriendin
In zijn woning aan de Norenberg is donderdag om 10.45 uur een 39-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij die morgen zijn 43-jarige vriendin, met wie hij samenwoont, heeft mishandeld. Hij had haar geschopt en bij de keel gegrepen. Daarna had hij haar nog met een mes bedreigd. De man is ingesloten.

Veldhoven: Inbraak
Vrijdag om 1.05 uur is ingebroken in een witgoedzaak aan de Kromstraat. Er werd een ruit ingeslagen. Uit de winkel werd een zogenaamde plasma-tv (waarde ongeveer 25.000,=) gestolen. Er zijn ook telefoonkaarten weggenomen.

Veldhoven: Man mishandelt medebewoner
Op de Vooraard, het opvangcentrum, is donderdag om 22.45 uur een 26-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man had donderdagavond ruzie gekregen met een 20-jarige medebewoner. De verdachte had de ander met een afbak tegen het hoofd geslagen. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen, hij had een flinke snee in het hoofd. Waarover de ruzie is ontstaan is niet duidelijk. De verdachte is de cel ingegaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie