Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding voor Henk de Zee

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Koninklijke onderscheiding voor Henk de Zee

Henk de Zee, oud-voorzitter van Werkmans Wilskracht en de Federatie van Leidse Amateur Muziekgezelschappen (FLAM) is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.
De Zee is 25 jaar bestuurslid en 22 jaar voorzitter van het jubilerende Werkman Wilskracht geweest. Deze vereniging viert komend weekend haar 100-jarig bestaan met een concert, een receptie en de presentatie van een boek over de geschiedenis van de vereniging. De heer De Zee heeft zich op breed terrein met de muziek bezig gehouden. Hij was mede-oprichter van de eerder genoemde FLAM. Vanuit deze organisatie werd hij lid en voorzitter van de Werkgroep Amateuristische Kunstbeoefening (WAK).
De heer De Zee - die zelf in het orkest speelt - is ook actief geweest in de totstandkoming van de muziektent in de Leidse Hout. De uitreiking van de onderscheiding geschiedt door burgemeester Postma tijdens de jubileumreceptie op zondag 17 februari a.s. in het Kerkelijk Centrum De Regenboog, Watermolen 1 (Merenwijk). Gepland tijdstip uitreiking 14.30 uur. Om 15.15 start aldaar het jubileumconcert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie