Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 15-02-2002
Persberichten district Sittard (HP 14.20 uur) Vrijdag 15 februari 2002

Geleen, winkeldiefstal:
Een 62 jarige inwoonster van Geleen heeft donderdag 14 februari 2002 in een winkel gevestigd aan Zuidhof te Geleen een winkeldiefstal gepleegd. Zij ontvreemdde in de winkel enkele pakjes melkdrank en een potje nescafé met een winkelwaarde van euro 4,50. Daarmee wilde zij zonder te betalen de winkel verlaten maar werd bij de uitgang door personeel ter verantwoording geroepen. De gewaarschuwde politie heeft de inwoonster van Geleen meegenomen naar het politiebureau waar tegen haar proces-verbaal werd opgemaakt. In het kader van afhandeling snelrecht kreeg zij een transactievoorstel van 115 euro aangeboden. Na verhoor kon zij huiswaarts.

Born, woninginbraak:
In een woning aan de Jan van Salmstraat te Born werd donderdagmiddag 14 februari 2002 omstreeks 14.30 uur een inbraak vastgesteld. Een achterdeur van de woning bleek opengebroken te zijn. De inbrekers doorzochten het gehele huis waarbij diverse sieraden en een onbekend geldbedrag werden ontvreemd.
Ook in de Koningstraat in Born werd vermoedelijk in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De toegang tot de woning werd verkregen na een keukendeur te forceren. De woning werd geheel doorzocht. Vermoedelijk zijn alleen sieraden weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie