Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peugeot intoduceert erkend schadeherstel

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AutoRai

15-2-2002

Peugeot intoduceert erkend schadeherstel

Onlangs heeft Peugeot Nederland N.V. Peugeot Erkend Schadeherstel (PES) geïntroduceerd. Het doel van Peugeot Erkend Schadeherstel is om Peugeots bij ruit- en plaatwerkschade binnen de eigen dealerorganisatie te repareren.

De auto wordt gerepareerd met originele Peugeot-onderdelen, zodat de auto zijn waarde behoudt en de dealer bij inruil weet welke auto hij/zij inruilt. Andere voordelen voor de klant zijn: behoud van de fabrieksgarantie, de administratieve schadeafhandeling door de dealer, de extra aandacht voor veiligheid en het merkgarantiebewijs dat de klant na reparatie ontvangt.

Peugeot Erkend Schadeherstel is de reactie op het feit dat Peugeots door tussenkomst van verzekerings- en leasemaatschappijen nu vaak nog bij een niet-merkgebonden schadebedrijf gerepareerd worden. PES richt zich in eerste instantie op de particuliere klant aangezien deze zelf beslist waar de auto gerepareerd wordt.

Als de Peugeot-dealer volgens de voorschriften van het Peugeot Erkend Schadeherstel op een goede wijze met autoschade omgaat, krijgt de dealer de titel Erkend Schadeherstel Bedrijf. Hiervoor moet de dealer voldoen aan een aantal eisen op het gebied van opleiding, kennis, uitrusting en kwaliteit. Deze eisen worden regelmatig gecontroleerd door een externe deskundige. De klant blijft zo verzekerd van de hoogste service op het gebied van schadeherstelwerkzaamheden.

Na reparatie en kwaliteitscontrole door de dealer krijgt de klant het merkgarantiebewijs mee. Daarmee heeft de klant zwart op wit het bewijs dat de auto door vakmensen volgens de fabrieksnormen is gerepareerd, met gebruik van originele onderdelen. Een erkende dealer geeft 2 jaar Peugeot merkgarantie op elke herstelde schade.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie