Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 15-02-2002 Mediaberichten 15 februari (14.00 uur)

Kessel-Eik - Kettingbotsing N273, één gewonde (2)

KESSEL-EIK Drie personenauto´s en een busje waren vanavond rond kwart over zes betrokken bij een kettingbotsing op de N273 (Napoleonsbaan). Daarbij raakte alleen de 26-jarige bestuurder uit Rotterdam van de achterste auto gewond. Hij moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden, om hem in stabiele ligging naar het ziekenhuis van Venlo te kunnen vervoeren. Eenmaal in het ziekenhuis bleken de verwondingen mee te vallen en hoefde de man niet opgenomen te worden. De Napoleonsbaan was gedurende enige uren geheel geblokkeerd in beide richtingen.

Venlo 15 arrestaties bij aanpak drugsoverlast

VENLO In de gezamenlijke strijd tegen de overlast door handel in verdovende middelen, heeft de politie afgelopen week 15 mensen gearresteerd. Daarbij is zon 300 gram drugs (voornamelijk marihuana) in beslag genomen en ik het kader van het snelrecht voor ruim dertienhonderd euro aan boetes opgelegd. In een pand aan de Roermondsestraat trof de politie achter een galerie een compleet ingerichte coffeeshop aan. Tegen de 49-jarige verdachte eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt. De aanwezige marihuana, ruim 70 gram, is in beslag genomen. Vijf mensen kregen een bekeuring wegens bemiddelen bij de verkoop van drugs. Opvallend was dat daarbij herhaaldelijk politiemensen in burger werden aangesproken. Verder zijn er 2 verblijfsontzeggingen voor 14 dagen uitgereikt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie