Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regiopolitie Groningen 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Groningen 15-02-2002
Expositie in hoofdbureau van politie
Vrijdag 15 februari 2002

Opening zondag om 16.00 uur

In de centrale hal van het hoofdbureau van politie aan de Rademarkt in Groningen wordt van 17 februari tot 29 maart een expositie van De Pleiners 97 gehouden. De expositie wordt zondag om 16.00 uur geopend met een muzikale omlijsting in aanwezigheid van de zes kunstenaars die De Pleiners 97 vormen. De groep kunstenaars bestaat uit D.J. Bolt, Nadeschda Broere, Zwanet Faber, Jan Hollander, Janneke Jongeling en Roxanne Monsanto.

17 juni 1997; een aantal autodidacten staan onwennig op de Grote Markt samen met professionele kunstenaars, tussen het publiek te schilderen. De volgende dagen zien ze elkaar weer op het St. Walburgplein en het Waagplein. De ervaring schept een band en de groep De Pleiners 97 is geboren. Na vijf jaar is het tijd voor een reünie en wordt het contact hersteld. De kunstenaars hebben in de tussen liggende niet stilgezeten en de professionaliteit is op verschillende gebieden duidelijk zichtbaar. Het resultaat kunt u zien tijdens de tentoonstelling in het hoofdbureau van politie.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (0.13 euro/min)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie