Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 15-02-2002

Datum nieuwsfeit: 15-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 15-02-2002 Mediaberichten 15 februari (laatste berichten)

VENLO Dronken automobilist

VENLO - De politie heeft donderdagavond op de Wittendijkweg een 63-jarige automobilist uit Venlo staande gehouden voor rijden onder invloed. Een politiesurveillance zag de automobilist over de Wittendijkweg rijden met een snelheid van ongeveer 15 km/uur. Hierbij slingerde hij van links naar rechts. Bij een daaropvolgende controle bleek dat de man veel teveel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd.

WEERT Winkeldief aangehouden

WEERT De politie heeft donderdagavond een 35-jarige man uit Weert aangehouden voor winkeldiefstallen aan de Muntpassage en het Collegeplein. Een politiesurveillance in burgerkleding volgde de verdachte in winkels aan de Muntpassage en het Collegeplein. In de winkel aan het Collegeplein betrapte de surveillance hem op diefstal van lasagne. Vervolgens is hij aangehouden. Onderzoek wees uit dat hij in de winkel aan de Muntpassage een fles port had gestolen. De totale waarde van de goederen bedraagt ongeveer 10 euro. De zaak wordt met toepassing van snelrecht afgehandeld.

ROERMOND Beroving van portemonnee

ROERMOND Woensdagavond is op het parkeerterrein van de Nederlandse Spoorwegen tussen het Stationsplein en de Veeladingstraat een 16-jarige jongen uit Roermond beroofd van zijn portemonnee. De jongen liep rond 21.30 uur over het parkeerterrein en vervolgens stopte een auto achter hem. Vermoedelijk drie inzittenden stapten uit en sloegen en trapten hem. Hij viel op de grond en werd beroofd van zijn portemonnee, bovendien werden zijn schoenen weggegooid. De verdachten zijn ongeveer 20 jaar oud. Een van hen droeg beige schoenen en de bestuurder droeg een bril. De jongen heeft aan de beroving enkele blauwe plekken en spierpijn overgehouden.

HEIJEN Verkeerscontrole

HEIJEN De politie heeft donderdagmorgen op de Rijksweg 11 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn onder andere opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel, niet hebben van een rijbewijs en het niet hebben van een geldige wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

LIMBURG-NOORD - 259 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Venlo, Meijel, Heythuysen, Bergen en Steyl 259 bekeuringen uitgedeeld.

VENLO Op de Karel van Egmondstraat zijn donderdagmiddag 50 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 460 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan, goed voor een boete van 115 euro.

MEIJEL Op de Donk zijn donderdagmiddag 52 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1470 gecontroleerde voertuigen bedroeg 103 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan, goed voor een boete van 92 euro.

HEYTHUYSEN Op de Bos zijn donderdagmiddag 37 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1132 gecontroleerde voertuigen bedroeg 106 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan, goed voor een boete van 115 euro.

BERGEN Op de Siebengewaldseweg zijn vrijdag 53 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 440 gecontroleerde voertuigen bedroeg 106 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan, goed voor een boete van 115 euro.

STEYL Op de Roermondseweg zijn vrijdagmorgen 67 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1120 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan, goed voor een boete van 187 euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie