Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 17-02-2002

Datum nieuwsfeit: 17-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-02-2002 Persberichten district Lekstroom, 12.20 uur

Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN Zaterdag werd op de Batauweg gecontroleerd op snelheidsovertredingen.
Er passeerden 1331 autos het meetpunt tijdens de controle tussen 10.00 en 12.30 uur. Van hen reden 153 bestuurders harder dan de toegestane 50 km/u.
De hoogste gemeten snelheid bedroeg 97 km/u.

Man onder invloed

NIEUWEGEIN Een 46-jarige man uit Nieuwegein werd zaterdagavond omstreeks 20.00 uur aangehouden aan de Mendes da Costalaan. Een getuige waarschuwde de politie dat de man waarschijnlijk dronken achter het stuur zat.
De man had een alcoholpromillage van 1,55 in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een rijverbod van zeven uur uitgereikt.
De man zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Vechtpartij aan Ratelaar

NIEUWEGEIN - Aan de Ratelaar ontstond zaterdagochtend rond kwart voor twaalf een vechtpartij waarbij twee mannen van 40 en 54 jaar waren betrokken. De aanleiding van de vechtpartij was een verkeersconflict.

De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en wat daaraan vooraf ging. Zij kunnen contact opnemen met de recherche van Nieuwegein, via telefoonnummer 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie