Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-02-2002

Datum nieuwsfeit: 17-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 17-02-2002 Mediaberichten 17 februari (17.00 uur / laatste berichten)

MELICK Verkeersgewonden

MELICK Een 20-jarige jongen uit Posterholt en een 18-jarig meisje uit Roermond raakten zondagmiddag gewond nadat zij bij een aanrijding betrokken raakten.

Omstreeks tien voor twee reed het tweetal met een bromfiets over het fietspad langs de Heinsbergerweg in de richting van Roermond. Ter hoogte van een tankstation zag de 20-jarige bestuurder te laat dat een auto uit de tegenovergestelde richting het terrein van het tankstation opdraaide. Een aanrijding tussen bromfiets en auto was het gevolg. De bestuurder en zijn passagier vielen bij de aanrijding op de grond en raakten lichtgewond; schaafwonden en verwondingen aan de hand. De auto werd bestuurd door een 39-jarige Reuvernaar

WEERT Dronken bestuurder aangehouden

WEERT Een 34-jarige Weertenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie bekeurd nadat hij met teveel alcohol op zijn auto bestuurde. Hij veroorzaakte twee aanrijdingen. De man kreeg in het kader van het snelrecht een dagvaarding uitgereikt. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van tien uur en zijn rijbewijs werd inbeslag genomen.

De man reed omstreeks 6.00 uur op de Burcht tegen een lantaarnpaal die volledig vernield werd. De auto kwam vervolgens tot stilstand tegen een houten schutting. Deze schutting werd gedeeltelijk vernield. De Weertenaar reed vervolgens door om op de kruising Ringbaan-Noord St. Luciastraat stil te blijven staan. De ophanging van het rechter voorwiel was afgebroken. De bestuurder werd door de politie aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie