Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking vrijstelling bestemmingsplan gemeente Amerongen

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amerongen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Vrijstelling bestemmingsplan

Ingekomen is een aanvraag om bouwvergunning van de heer J. Ringnalda voor een berging/opslag en voliere op het perceel Eindseweg 3 te Overberg. Een tweetal schuren elders op het perceel zullen worden gesloopt. Per saldo neemt de bebouwing met 23 m2 toe. De gemeente is voornemens om met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen. Voor het bouwplan, dat voorzien is van een ruimtelijke onderbouwing, is de inspraakprocedure gevolgd en heeft het plan gedurende vier weken ter visie gelegen. De inspraak heeft niet geleid tot aanpassing van de plannen. Op grond van artikel 19a lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht dient thans de vrijstellingsprocedure te worden gevolgd.
Hiertoe liggen de stukken vanaf maandag 18 februari 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage, met de mogelijkheid om schriftelijk zienswijzen bij burgemeester en wethouders in te dienen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie