Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amsterdam Kennisstad Cyburg van start

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Amsterdam Kennisstad Cyburg gaat van start

www.cyburg.nl

AMSTERDAM, 002]2-18 -- Op maandag 18 februari gaven de Amsterdamse wethouders Bruines (Media) en Hooijmaijers (Economische Zaken) samen met Stadsdeelvoorzitter Herrema van het stadsdeel Zeeburg een persconferentie bij gelegenheid van de officiële start van Amsterdam Kennisstad CYBURG. Internet-proeftuin Cyburg is een internet-proeftuin voor nieuwe en vernieuwde diensten voor inwoners, bedrijven en instellingen in geheel Amsterdam, met het stadsdeel Zeeburg als pilotgebied. Vanaf de start wordt Cyburg proeftuin voor het geïntegreerd ontwikkelen van tal van nieuwe diensten en het aanbieden daarvan, op diverse terreinen zoals (lokale) economie, zorg en welzijn, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie