Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-02-2002

Datum nieuwsfeit: 18-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 18-02-2002 Mediaberichten 18 februari (17.30 uur / laatste berichten)

VENLO - 211 Straatmaatverbalen

VENLO - Van 11 februari 2002 tot 18 februari 2002 hebben de medewerkers van het politiedistrict Venlo en de parkeercontroleurs van de gemeente Venlo in totaal 211 bekeuringen opgemaakt. De meeste bekeuringen hadden te maken met fout parkeren, namelijk 137 waarvan er 74 door de parkeercontroleurs zijn uitgedeeld.

De andere verbalen werden uitgeschreven voor: het niet dragen van een helm (12), rijden door rood licht (6), het niet voeren van verlichting op de (brom)fiets (5), rijden in strijd met een gesloten verklaring (4), het niet hebben van een bromfietscertificaat (3), rijden met een te hoge snelheid (1), wildplassen (1) en verschillende andere overtredingen (42).

HORST Aanhouding verdachte

HORST De politie heeft maandagmiddag op de Prinses Marijkestraat een 36-jarige man uit Venray aangehouden voor poging inbraak, vernieling en bedreiging. De politie kreeg rond 13.30 uur een melding dat er op de Herstraat een man over een muur was geklommen. Getuigen melden dat hij had geprobeerd om binnen te dringen in meerdere woningen aan de Herstraart en de Veestraat. Bij aankomst van de politie bleek dat hij inmiddels was vertrokken. Vervolgens kreeg de politie rond 15.30 uur een melding dat er enkele pogingen tot woninginbraak waren geweest in het centrum van Horst, daarbij zou ook een ruit vernield zijn. Aan de hand van het signalement van getuigen heeft de politie de man op de Prinses Marijkestraat aangetroffen en aangehouden. Hij wordt verdacht van de inbraakpogingen in woningen aan de Herstraat, de Veestraat en het centrum van Horst. Bij de aanhouding bedreigde hij de politie-agenten. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

LIMBURG-NOORD - 239 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Ysselsteyn, Grathem, Maasbree, Helden en Neer 239 automobilisten bekeurd.

YSSELSTEYN Op de Puttenweg zijn maandagmorgen binnen de bebouwde kom 34 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 419 gecontroleerde voertuigen 117 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Verder zijn er buiten bebouwde kom op de Puttenweg 27 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

GRATHEM Op de Baexemerweg zijn maandagmorgen 22 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 154 gecontroleerde voertuigen bedroeg 127 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

MAASBREE Op de Middenpeelweg zijn maandagmorgen 43 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 398 gecontroleerde voertuigen bedroeg 140 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

HELDEN Op de Roggelseweg zijn maandag 61 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 454 gecontroleerde voertuigen bedroeg 81 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

NEER De politie heeft maandagmiddag 52 automobilisten bekeurd omdat ze de maximale snelheid overtraden. De controle werd uitgevoerd op de Napoleonsweg. Van de 2100 passanten overschreden er 52 de maximale limiet van 80 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 105 km per uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie